ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА РОДИТЕЉЕ

Поштовани родитељи

Све неопходне мере које предшколска установа иначе спроводи у зимским месецима у сезони капљичних инфекција и грипа на снази ће бити и надаље, а препоручене мере за запослене биће и на огласним таблама за родитеље како би сви били упућени у процедуре спречавања ширења Korona virusa и како бисмо заједнички деловали у циљу заштите здравља деце у нашим вртићу.

ПРЕПОРУКА ЗА РОДИТЕЉЕ ЗА КОД КУЋЕ:

Одмах по уласку у дом оперите себи и својој деци темељно руке сапуном и топлом водом и обришите најбоље папирним убрусом.

Све играчке са којима се дете игра у кући свакодневно опрати.

Оперите и дезинфикујте најједноставнијим средствима попут алкохола, све предмете као што су гелендери, браве, ланци потезачи на водокотлићима и слично.

Проветравајте просторе у коме дете борави и омогућите му боравак на отвореном, паркић, тераса, двориште.

Запослени у установи су веома озбиљно припремљени да учине максимум за здрав и безбедан боравак деце у нашој установи

Ваш вртић
„Бамби“

Невена Бабанић
Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.