Предшколска установа БАМБИ

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце.

Сви наши објекти смештени су у кућама, са засебним улазима за родитеље, децу и запослене. Дворишта су срце сваког од њих и деца у њима проводе највећи део времена у вртићу. Усмереним активностима наши запослени омогућавају деци да одрастају окружени свежим ваздухом у природи, насмејани и инспирисани за боље сутра.

БАМБИ 2

Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.

БАМБИ АВАЛА

„Бамби Авала“ као што и сам назив говори, је објекат који се налази у подножју планине Авала. У идиличној кући са пријатним окружењем, на чистом ваздуху, довољно удаљеном а опет и близу центра града, наше издвојено одељење пружа деци одрастање какво су имали њихови родитељи, баке и деке.

БАМБИ 4

Треће издвојено одељење се налази такође на Смедеревском путу, у насељу Лештане.

„Бамби 4“ располаже пространим просторијама, које су прилагођене деци јасленог и вртићког узраста. Испред објекта се налази двориште вртића, где васпитачи спроводе велики део активности са децом.

БАМБИ 5

Смештен у мирном делу града, у улици Рудо 2 на Коњарнику, овај пажљиво одабрани објекат испуњава све стандарде како би деца одрастала безбрижно и сазнавала кроз игру.

placeholder МИСИЈА
Предшколска установа Бамби концептом својих услуга у делатности предшколског васпитања и образовања ствара породично окружење за одрастање сваког детета. Мотивисани запослени су највеће упориште, извор идеја и покретачка снага наше Установе, који родитељима и деци треба да пруже осећај сигурности адекватном применом програма васпитања и образовања. Посредством наших активности у оквиру деловања васпитања и образовања доприноси се унапређењу квалитета у друштвеном и природном окружењу.
placeholder ВИЗИЈА
да постанемо синоним за сигурно и срећно одрастање сваког детета, како обезбеђивањем адекватног окружења одрастања тако и укључивањем најзначајнијег актера у животу детета – родитеља. Увођењем иновативних програма желимо да постанемо и центар спровођења стручних програма за сваког запосленог у делатности предшколског васпитања и образовања.

Наш тим

У предшколској установи „БАМБИ“ ради професионално и високо стручно особље. Сви наши запослени су ту да се побрину да Ваше дете добије најбоље могуће услове боравка Хвала што нам верујете.

Награде и признања

Предшколска установа „БАМБИ“ од самог почетка свог оснивања и постојања у своју концепцију рада укључује хуманитарну делатност. Захвалнице за учешће у хуманитарним акцијама:

Удружење Чеп за хендикеп доделио је 26.09.2016. године ПУ „Бамби“ Захвалницу за допринос и учешће у акцији „Чеп за хендикеп“.

Центар за Кризну политику и реаговање доделио је 17.10.2016. године ПУ „Бамби“ Захвалницу за несебичну помоћ у донирању одеће за децу и одрасле избеглицама са Блиског Истока.