Верификована предшколска установа у Београду

Верификована предшколска установа у Београду

ПУ „Бамби“

ПУ „Бамби“

Отворена од 2015. године…

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце.

Наша три објекта су смештена у кућама, док се четврти налази у пословном простору, а сви објекти су са засебним улазима за родитеље, децу и запослене. Двориште је срце сваког од њих и деца ту проводе највећи део времена у вртићу. Усмереним активностима наши запослени омогућавају деци да одрастају окружени свежим ваздухом у природи, насмејани и инспирисани за боље сутра.

предшколска установа

Бамби
Кумодраж

Наш први објекат, отворен још 2015. године. Поседује велико двориште у коме малишани свакодневно уживају…

предшколска установа

Бамби
Авала

Објекат који се налази у најлепшем делу Авале. Чист ваздух, велико двориште и прелеп објекат за ваше дете…

предшколска установа

Бамби
Лештане

Вртић у Лештанама је нешто што је променило живот у том делу града. Увек попуњени капацитети овог објекта…

предшколска установа

Бамби
Коњарник

Овај вртић на Коњарнику се налази у оквиру зграде, а поред је велико игралиште које је опремљено за децу…

завирите у наше малено дечије царство

Видео тура кроз вртић

Мисија

Предшколска установа Бамби концептом својих услуга у делатности предшколског васпитања и образовања ствара породично окружење за одрастање сваког детета. Мотивисани запослени су највеће упориште, извор идеја и покретачка снага наше Установе, који родитељима и деци треба да пруже осећај сигурности адекватном применом програма васпитања и образовања. Посредством наших активности у оквиру деловања васпитања и образовања доприноси се унапређењу квалитета у друштвеном и природном окружењу.

Визија

Да постанемо синоним за сигурно и срећно одрастање сваког детета, како обезбеђивањем адекватног окружења одрастања тако и укључивањем најзначајнијег актера у животу детета – родитеља. Увођењем иновативних програма желимо да постанемо и центар спровођења стручних програма за сваког запосленог у делатности предшколског васпитања и образовања.

награде и признања

Наше
награде

Предшколска установа „БАМБИ“ од самог почетка свог оснивања и постојања у своју концепцију рада укључује хуманитарну делатност. Захвалнице за учешће у хуманитарним акцијама:

Удружење Чеп за хендикеп доделио је 26.09.2016. године ПУ „Бамби“ Захвалницу за допринос и учешће у акцији „Чеп за хендикеп“.

Центар за Кризну политику и реаговање доделио је 17.10.2016. године ПУ „Бамби“ Захвалницу за несебичну помоћ у донирању одеће за децу и одрасле избеглицама са Блиског Истока.

посетите нас или нам се јавите било када

Локација и контакт

Локација

Војводе Степе 561,
11221 Београд

Телефон

+381 69 695 696
+381 69 198 9509

Е-пошта

ppubambi@gmail.com
menadzerbambi@gmail.com

Радно време

Пон – Пет: 06.30 – 17.30
Викендом не радимо

прочитајте шта су неки родитељи рекли о нашем вртићу

Родитељи о ПУ „Бамби“

„Вртић Бамби је превазишао сва моја очекивања. Професионалан тим, топла атмосфера и срећно детињство за моје дете. Апсолутно задовољан, као и малишан!“

Милош Радуловић

„Изузетно смо задовољни вртићем Бамби. Запослене васпитачице су посвећене и креативне, а разне активности обогаћују детињство наше деце. Препоручујемо!“

Ксенија Дуњић

„Предшколска установа Бамби је идеално место за учење и игру. Локација је мирна и безбедна, а програм прилагођен и стимулативан за развој сваког детета.“

Лука Тадић