БЛИЦ ЖЕНА: Одржан „Фестивал здравља“ на Авали: Наши најмлађи са родитељима уживали у природи и занимљивим радионицама

Данас, у суботу 6. априла, одржан је „Фестивал здравља “ на Авали, на ком су учествовали наши најмлађи заједно са својим родитељима. У активностима су им помогли и васпитачи Предшколске установе „Бамби“ која је овај догађај и организовала.

Ова манифестација имала је за циљ рану едукацију деце али и подизање свести у друштву о превенцији и заштити здравља.Програм фестивала су чиниле бројне радионице на којима су учествовали : ЈП„Србија шуме“, ЈКП „Градска чистоћа“, Савез за предшколски спорт, спортску рекреацију и анимацију Србије, Школица спорта „Соко“, Завод за заштиту природе Србије, кетеринг „Кувана јела код маме“ и многи други. Фестивал је окупио многобројне посетиоце који су уживали у лепом дану и активностима.

– Ово је само једна у низу планираних активности, развијање свести о превенцији као основном фактору за здрав зивот је пресудно за лепшу и квалитетњу будућност наших малишана. О здрављу треба бринути на време, одговорност за себе али и за друге је темељ здравог друштва коме тежимо“ – истакла је Марина Поповић, директора Предшколске установе Бамби.

ИЗВОР

БЛИЦ ЖЕНА
Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.