Светски дан заштите озонског омотача

Гласно ,,НЕ” се зачуло у дворишту вртића ПУ ,,Бамби” када су васпитачи разбацали различите ствари које би се требало наћи само у канти за отпад.

Наравно, нису ово они учинили без разлога. Повод за овакво (не) дело је био Светски дан заштите озонског омотача и чишћења планете. Веште руке васпитача су за овај дан припремиле приказ планете Земље, гомилу отпада и наравно одговарајућу активност која је деци показала зашто је важно да одговорно поступамо према планети коју насељавамо. Деца су активно учествовала и још активније средила двориште да поново буде чисто и спремно за нове игре.

Невена Бабанић
Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.