Предшколска установа ,,Бамби” честитала на оствареној сарадњи граду Пожарецу и ПУ ,,Лилипут 012”

Потписан је споразум о сарадњи и између Градске управе града Пожаревца и Приватне предшколске установе ,,Лилипут 012”. Захваљујући овом споразуму град је омогућио да сва деца која су на листи чекања буду смештена у приватне вртиће уз финансијску помоћ родитељима.

Директорка ППУ ,,Бамби” из Београда, Марина Поповић, је упутила честитке за остварену сарадњу и са директором вртића ,,Лилипут 012”, Николом Голубовићем, најавила да ће ове две Установе у наредном периоду радити на заједничком усавршавању васпитно-образовних запослених, унапређивању васпитно-образовног рада, размени идеја и одржавању постојећих мера као показатељима квалитета рада Установа у свим областима. Обе стране се надају да ће будућа сарадња бити плодоносна и на дуге стазе.

Невена Бабанић
Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.