Посвећени раној едукацији

Од малих ногу дете открива свет око себе, стиче искуства, развија личност и гради карактер. Посвећивање пажње раној едукацији детету омогућава да расте и да се развија у потпуности и на најбољи могући начин.

Код ране едукације је изузетно вазно то што она снажи дечије биће, повећава самосталност код деце, ослобађа дух и креативност. Дете од малих ногу стиче искуства која деци омогућавају да лакше дођу до решења, да развијају здраве социјалне односе.

Дете од малена расте у здравој средини која у најбитнијем периоду за развитак битно утиче на здравствено и емоционално стање детета. Рана едукација помаже и родитељима да што боље усмере своје дете када више не буде било у вртићу, као и на саму адаптацију детета на новонастале ситуације.

Васпитач

Исидора Горник
Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.