Новогодишњи јавни час

26. децембар, наизглед један сасвим обичан дан у вртићу. Међутим…

– Јесмо ли сви донели пресвлаку?
– Где су реквизити?
– Да пробамо још једном рецитацију?
– Васпитачице, шта прво иде?
– Најбољи смо!

Биле су ово само неке од реченица које су се могле чути пред новогодишњу приредбу заказану за 17 часова. Целу припрему је пратило дивно усхићење.

Када су у заказано време, на заказано место дошли сви који су хтели да виде младе наде нашег света, чаролија је почела. У само тридесетак минута, деца јаслених и вртићких група су се потрудила да представе све оно што, осим са својим васпитачима, раде са професорком енглеског језика Александром, професорком музичког васпитања Бојаном и малом школицом спорта ,,Соко” током радне године. Новогодишњи јавни час је био склоп радости, уиграности, смеха, договора, музике и аплауза. Хвала свима који су нас подржали и придружили нам се да на свечан и забаван начин испратимо стару и пожелимо добродошлицу Новој години.

Невена Бабанић
Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.