Predškolska ustanova BAMBI

Predškolska ustanova Bambi iz Beograda osnovana je u julu 2015. godine na opštini Voždovac u mirnom kraju naselja Kumodraž. Naš prvi objekat nalazi se u prostranoj kući sa dvorištem, obasutim zelenilom, prilagođenom potrebama dece.

Svi naši objekti smešteni su u kućama, sa zasebnim ulazima za roditelje, decu i zaposlene. Dvorišta su srce svakog od njih i deca u njima provode najveći deo vremena u vrtiću. Usmerenim aktivnostima naši zaposleni omogućavaju deci da odrastaju okruženi svežim vazduhom u prirodi, nasmejani i inspirisani za bolje sutra.

BAMBI 2

Prvo izdvojeno odeljenje naše Ustanove je osnovano na teritoriji opštine Zvezdara. Objekat „Bambi 2“ se nalazi na Smederevskom putu sa obezbeđenim parkingom i prilazom za roditelje i decu.

BAMBI AVALA

„Bambi Avala“ kao što i sam naziv govori, je objekat koji se nalazi u podnožju planine Avala. U idiličnoj kući sa prijatnim okruženjem, na čistom vazduhu, dovoljno udaljenom a opet i blizu centra grada, naše izdvojeno odeljenje pruža deci odrastanje kakvo su imali njihovi roditelji, bake i deke.

BAMBI 4

Treće izdvojeno odeljenje se nalazi takođe na Smederevskom putu, u naselju Leštane.

„Bambi 4“ raspolaže prostranim prostorijama, koje su prilagođene deci jaslenog i vrtićkog uzrasta. Ispred objekta se nalazi dvorište vrtića, gde vaspitači sprovode veliki deo aktivnosti sa decom.

BAMBI 5

Smešten u mirnom delu grada, u ulici Rudo 2 na Konjarniku, ovaj pažljivo odabrani objekat ispunjava sve standarde kako bi deca odrastala bezbrižno i saznavala kroz igru.

placeholder MISIJA
Predškolska ustanova Bambi konceptom svojih usluga u delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja stvara porodično okruženje za odrastanje svakog deteta. Motivisani zaposleni su najveće uporište, izvor ideja i pokretačka snaga naše Ustanove, koji roditeljima i deci treba da pruže osećaj sigurnosti adekvatnom primenom programa vaspitanja i obrazovanja. Posredstvom naših aktivnosti u okviru delovanja vaspitanja i obrazovanja doprinosi se unapređenju kvaliteta u društvenom i prirodnom okruženju.
placeholder VIZIJA
da postanemo sinonim za sigurno i srećno odrastanje svakog deteta, kako obezbeđivanjem adekvatnog okruženja odrastanja tako i uključivanjem najznačajnijeg aktera u životu deteta – roditelja. Uvođenjem inovativnih programa želimo da postanemo i centar sprovođenja stručnih programa za svakog zaposlenog u delatnosti predškolskog vaspitanja i obrazovanja.

Naš tim

U predškolskoj ustanovi „BAMBI“ radi profesionalno i visoko stručno osoblje. Svi naši zaposleni su tu da se pobrinu da Vaše dete dobije najbolje moguće uslove boravka Hvala što nam verujete.

Nagrade i priznanja

Predškolska ustanova „BAMBI“ od samog početka svog osnivanja i postojanja u svoju koncepciju rada uključuje humanitarnu delatnost. Zahvalnice za učešće u humanitarnim akcijama:

Udruženje Čep za hendikep dodelio je 26.09.2016. godine PU „Bambi“ Zahvalnicu za doprinos i učešće u akciji „Čep za hendikep“.

Centar za Kriznu politiku i reagovanje dodelio je 17.10.2016. godine PU „Bambi“ Zahvalnicu za nesebičnu pomoć u doniranju odeće za decu i odrasle izbeglicama sa Bliskog Istoka.

Akta

Ispod možete preuzeti akta Predškolske ustanove „BAMBI“.