Predškolska ustanova ,,Bambi” čestitala na ostvarenoj saradnji gradu Požarecu i PU ,,Liliput 012”

Potpisan je sporazum o saradnji i između Gradske uprave grada Požarevca i Privatne predškolske ustanove ,,Liliput 012”. Zahvaljujući ovom sporazumu grad je omogućio da sva deca koja su na listi čekanja budu smeštena u privatne vrtiće uz finansijsku pomoć roditeljima.

Direktorka PPU ,,Bambi” iz Beograda, Marina Popović, je uputila čestitke za ostvarenu saradnju i sa direktorom vrtića ,,Liliput 012”, Nikolom Golubovićem, najavila da će ove dve Ustanove u narednom periodu raditi na zajedničkom usavršavanju vaspitno-obrazovnih zaposlenih, unapređivanju vaspitno-obrazovnog rada, razmeni ideja i održavanju postojećih mera kao pokazateljima kvaliteta rada Ustanova u svim oblastima. Obe strane se nadaju da će buduća saradnja biti plodonosna i na duge staze.

Nevena Babanić
Author:

Predškolska ustanova Bambi iz Beograda osnovana je u julu 2015. godine na opštini Voždovac u mirnom kraju naselja Kumodraž. Naš prvi objekat nalazi se u prostranoj kući sa dvorištem, obasutim zelenilom, prilagođenom potrebama dece. Prvo izdvojeno odeljenje naše Ustanove je osnovano na teritoriji opštine Zvezdara. Objekat „Bambi 2“ se nalazi na Smederevskom putu sa obezbeđenim parkingom i prilazom za roditelje i decu.