Potpisan protokol o saradnji sa Visokom školom strukovnih sudija za obrazovanje vaspitača u Aleksincu

Predškolska ustanova ,,Bambi” i Visoka škola strukovnih sudija za obrazovanje vaspitača u Aleksincu su potpisale protokol o saradnji putem kojeg će studenti iz ove visokoškolske ustanove imati priliku da svoju stručnu praksu obavljaju u objektima predškolske ustanove ,,Bambi”.

Predstavnici Ustanove su svesni koliko je kvalitetna praksa važna za svakog studenta, budućeg vaspitača i zbog toga su otvorili svoja vrata.

Kvalitetna praksa će omogućiti studentima da osete ambijent jednog vrtića koji živi za decu, da se bolje upoznaju sa načinom rada, da poboljšaju svoje radne navike i da upotpune svoje veštine i znanja koje dobijaju tokom studiranja, a koje kasnije treba da priimene.

Kroz ceo proces stručne prakse, studente će voditi vaspitači-mentori, iskusni, strpljivi, vedri vaspitači koji će studentima pokazati kako da uspešno razviju potrebne osobine jednog dobrog vaspitača i male tajne zanata kojim žele da se bave.

Nevena Babanić
Author:

Predškolska ustanova Bambi iz Beograda osnovana je u julu 2015. godine na opštini Voždovac u mirnom kraju naselja Kumodraž. Naš prvi objekat nalazi se u prostranoj kući sa dvorištem, obasutim zelenilom, prilagođenom potrebama dece. Prvo izdvojeno odeljenje naše Ustanove je osnovano na teritoriji opštine Zvezdara. Objekat „Bambi 2“ se nalazi na Smederevskom putu sa obezbeđenim parkingom i prilazom za roditelje i decu.