Потписан протокол о сарадњи са Високом школом струковних судија за образовање васпитача у Алексинцу

Предшколска установа ,,Бамби” и Висока школа струковних судија за образовање васпитача у Алексинцу су потписале протокол о сарадњи путем којег ће студенти из ове високошколске установе имати прилику да своју стручну праксу обављају у објектима предшколске установе ,,Бамби”.

Представници Установе су свесни колико је квалитетна пракса важна за сваког студента, будућег васпитача и због тога су отворили своја врата.

Квалитетна пракса ће омогућити студентима да осете амбијент једног вртића који живи за децу, да се боље упознају са начином рада, да побољшају своје радне навике и да употпуне своје вештине и знања које добијају током студирања, а које касније треба да приимене.

Кроз цео процес стручне праксе, студенте ће водити васпитачи-ментори, искусни, стрпљиви, ведри васпитачи који ће студентима показати како да успешно развију потребне особине једног доброг васпитача и мале тајне заната којим желе да се баве.

Невена Бабанић
Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.