Posvećeni ranoj edukaciji

Od malih nogu dete otkriva svet oko sebe, stiče iskustva, razvija ličnost i gradi karakter. Posvećivanje pažnje ranoj edukaciji detetu omogućava da raste i da se razvija u potpunosti i na najbolji mogući način.

Kod rane edukacije je izuzetno vazno to što ona snaži dečije biće, povećava samostalnost kod dece, oslobađa duh i kreativnost. Dete od malih nogu stiče iskustva koja deci omogućavaju da lakše dođu do rešenja, da razvijaju zdrave socijalne odnose.

Dete od malena raste u zdravoj sredini koja u najbitnijem periodu za razvitak bitno utiče na zdravstveno i emocionalno stanje deteta. Rana edukacija pomaže i roditeljima da što bolje usmere svoje dete kada više ne bude bilo u vrtiću, kao i na samu adaptaciju deteta na novonastale situacije.

Vaspitač

Isidora Gornik
Author:

Predškolska ustanova Bambi iz Beograda osnovana je u julu 2015. godine na opštini Voždovac u mirnom kraju naselja Kumodraž. Naš prvi objekat nalazi se u prostranoj kući sa dvorištem, obasutim zelenilom, prilagođenom potrebama dece. Prvo izdvojeno odeljenje naše Ustanove je osnovano na teritoriji opštine Zvezdara. Objekat „Bambi 2“ se nalazi na Smederevskom putu sa obezbeđenim parkingom i prilazom za roditelje i decu.