Моја планета 01.04.2020.

РЕЉЕФ

Покажите детету фотографије  планина, река, мора, језера, паркова, шума , ливада. Затим продискутујете о томе шта се налази на фотографијама и поновите називе онога што се ту налази.

*извор: Google

ЗАДАТАК

Задатак 1: Направите полигон у соби, искористите столице, сточиће, табуре,ћебад, играчке све што вам падне на паметда може да буде импровизована препрека! Затим дете прелази полигон који је везан за песмицу који ћете пустити.
Песмица говори о лову на медведа који се скрива у пећини до које је тешко доћи. Дете мора да пређе све препреке и да стигне до пећине у којој се налази медвед. Када коначно стигне видеће да је медвед превише велики и опасан и да мора што пре да се врати кући да га не би медвед појео. Игру понављајте више пута, јер тиме развијате координацију и памћење детета.

ЗАДАТАК

Задатак 2: Направити или нацртајте макету пећине, од расположивих материјала, у којој се налази страшни медвед.

*извор:Pinterest

Author:

Предшколска установа Бамби из Београда основана је у јулу 2015. године на општини Вождовац у мирном крају насеља Кумодраж. Наш први објекат налази се у пространој кући са двориштем, обасутим зеленилом, прилагођеном потребама деце. Прво издвојено одељење наше Установе је основано на територији општине Звездара. Објекат „Бамби 2“ се налази на Смедеревском путу са обезбеђеним паркингом и прилазом за родитеље и децу.