BLIC ŽENA: Održan „Festival zdravlja“ na Avali: Naši najmlađi sa roditeljima uživali u prirodi i zanimljivim radionicama

Danas, u subotu 6. aprila, održan je „Festival zdravlja “ na Avali, na kom su učestvovali naši najmlađi zajedno sa svojim roditeljima. U aktivnostima su im pomogli i vaspitači Predškolske ustanove „Bambi“ koja je ovaj događaj i organizovala.

Ova manifestacija imala je za cilj ranu edukaciju dece ali i podizanje svesti u društvu o prevenciji i zaštiti zdravlja.Program festivala su činile brojne radionice na kojima su učestvovali : JP„Srbija šume“, JKP „Gradska čistoća“, Savez za predškolski sport, sportsku rekreaciju i animaciju Srbije, Školica sporta „Soko“, Zavod za zaštitu prirode Srbije, ketering „Kuvana jela kod mame“ i mnogi drugi. Festival je okupio mnogobrojne posetioce koji su uživali u lepom danu i aktivnostima.

– Ovo je samo jedna u nizu planiranih aktivnosti, razvijanje svesti o prevenciji kao osnovnom faktoru za zdrav zivot je presudno za lepšu i kvalitetnju budućnost naših mališana. O zdravlju treba brinuti na vreme, odgovornost za sebe ali i za druge je temelj zdravog društva kome težimo“ – istakla je Marina Popović, direktora Predškolske ustanove Bambi.

IZVOR

BLIC ŽENA
Author:

Predškolska ustanova Bambi iz Beograda osnovana je u julu 2015. godine na opštini Voždovac u mirnom kraju naselja Kumodraž. Naš prvi objekat nalazi se u prostranoj kući sa dvorištem, obasutim zelenilom, prilagođenom potrebama dece. Prvo izdvojeno odeljenje naše Ustanove je osnovano na teritoriji opštine Zvezdara. Objekat „Bambi 2“ se nalazi na Smederevskom putu sa obezbeđenim parkingom i prilazom za roditelje i decu.